Expositie september 2019

Na anderhalf jaar zijn de verbouwingswerken aan de expositieruimte van Kunstkring Gesigneerd voltooid. Het pand was voorheen gekend als 'de jongensschool' Baal, maar is sinds de voltooiing van de werken hernoemd tot 't Zand. De kunstkring kan nu terug beginnen met exposities in een vernieuwde ruimte. Flor Hermans mag de spits afbijten met zijn beelden uit polyester, acrylaathars of brons, en schilderijen met olieverf op doek. De expositie omvat onder andere Flor's gekende beelden van paarden, en wordt vervolledigd met tal van andere exotische dieren in beeld of op doek. Flor laat zich nogmaals gelden als getalenteerd animalier.

De expositie is twee weekends te bezichtigen, op zaterdag en zondag 14 en 15 september en 21 en 22 september 2019, telkens van 13u tot 18u op het volgend adres:

't Zand
Expositiezaal Kunstkring Gesigneerd
Baalsebaan 287
3128 Baal
 
Op zondag 1 september kan u reeds een voorproefje krijgen van deze expositie. Flor zal die dag een stand hebben op Tremartre. Dit is een kunstmarkt die eveneens georganiseerd wordt door Kunstkring Gesigneerd en al negen jaar lang een vaste waarde vormt voor cultuurliefhebbers uit Tremelo en omstreken.
 

De expositie is ook online terug te vinden op Uit in Vlaanderen